Duidelijk gechareld

Over mij

En plots overvalt je het gevoel dat het halve land in duigen ligt. Loop je ook regelmatig verloren tussen die wirwar aan politieke vetes, economische rampscenario’s, doemberichten en het occasionele complottheorietje? Geen paniek, je bent aan het juiste adres!

Ik ben Charles, journalist in spe, en jouw zaklamp op dit duistere pad. Daarvoor heb ik al een stevige hoop ervaring opgedaan, onder meer als journalist voor muziekwebsite Dansende Beren of de krant De Morgen. Ik was ook EU-influencer voor Europa Direct, een platform waar burgers meer informatie kunnen vinden over de Europese Unie en al haar aspecten. Tenslotte heb ik ook enkele eigen projecten, zoals Qroq, waar ik samen met Floor Vergote en Haike Vercoutter mijn eerste stapjes in de journalistiek zette

Ik wil dit troosteloos tranendal verlichten met een beetje helderheid, een frisse kijk, begeleiding, maar bovenal eerlijkheid. Want dat is de bouwsteen naar een betere toekomst.

Dus ben jij een enthousiaste jongeling die toch ietwat geïnformeerd zijn stapjes in de wijde wereld wilt zetten, wil ik jou de bakstenen geven om daarin te slagen. Bakstenen vol politiek, economie, mensenkennis, en een gezonde portie jeugdige brutaliteit. Wees welgekomen, waarde bezoeker, hopelijk ga je geïnformeerder weer weg dan je gekomen bent!

Volg me ook op sociale media, …

… , of bekijk mijn ander werk!